Spanduk Paket Longway01
Spanduk Kemasan Longway
Spanduk Kemasan Longway03

New Product

Kabeh
  • 28/410 28/400 Hot Plastik Hand Clean Pl ...

    Model: LW-CC-10
    Ukuran sing kasedhiya: 28/410 28/400
  • g15-100ml plastik kapasitas gedhe lan cilik ...

    Model: LW-A10
    Ukuran sing kasedhiya: 15-100ml
  • 20g 30g 50ml botol krim AS plastik transparan ...

    Model: LW-B15
    Ukuran sing kasedhiya: 20ML 30ML 50ML
  • Botol Plastik lotion PETG Plastik Square kanggo Liq ...

    Model: MJ07-250
    Ukuran sing kasedhiya: 250ML
  • 28/410 PP plastik lotion sampo ireng plastik ...

    Model: LW-F02
    Ukuran sing kasedhiya: 24/410 24/415 28/410 28/415

babagan perusahaan

Ningbo Longway Packaging S&T Co., Ltd.

Perusahaan kami minangka perusahaan produksi bahan kemasan kosmetik profesional, kanthi semangat Internet, mikir cara kanggo ngladeni saben pelanggan, ngrusak wates tradisional industri, kanggo nggawe platform pengadaan bahan kosmetik mandheg, kita isih bisa digunakake ing.

Duwe hak ekspor dhewe, perusahaan kami wis ngekspor produk menyang Amerika, Korea Selatan, Taiwan, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane, sing disenengi para pelanggan.

Our Strength

  • Layanan Desain

    7 insinyur cetakan sing nawakake rantai lengkap saka desain produk nganti nggawe cetakan, sing njamin kualitas barang dagangan Sesuai karo pengalaman saka klien, tim desaine dikombinasikake karo teknologi produksi sing anyar lan efisien kanggo memenuhi persyaratan kustomisasi sing apik.
  • Kekuwatan Pabrik

    Kita duwe lokakarya produksi 12.000 meter persegi, luwih saka 60 mesin cithakan injeksi, 16 set mesin niup botol, luwih saka 40 set peralatan perakitan Otomatis,
    gudang titik seluas 13.000 alun saiki.
  • Tampilake Offline

    Longway melu aktif ing kompetisi global, kita duwe 15 pameran saben taun ing saindenging jagad saiki
  • Proses Pesenan

    Pesenan cilik (kurang saka 1000)
    Bisa dipesen liwat longwayTaobao, 1688, internasional Alibaba, situs web resmi ALiExpress Gawe kemasan pesona pribadi
ODM / OEM
Ngatur produk eksklusifku
Mulai Ngatur
Nyedhiyakake kemasan kosmetik kanthi pesona unik kanggo pelanggan
  • No.2, Jalan Macaotou, Kota Mazhu, Yuyao, Provinsi Zhejiang, China
  • alison@nblongway.com
  • 86-574-62705085 (Wektu kerja)
  • 86 18067315901 (Wektu non-kerja)
Hubungi kita Saiki