Spanduk Kemasan Longway01
Spanduk Kemasan Longway
Spanduk Kemasan Longway03

New Product

Sadayana
  • 28/410 28/400 Hot Sale Hand Clean Plastik Gard ...

    Modél: LW-CC-10
    Ukuran 28/410 28/400
  • g15-100ml palastik kapasitas ageung sareng alit ...

    Modél: LW-A10
    Ukuran 15-100ml
  • 20g 30g 50ml krim kendi AS palastik transparan ...

    Modél: LW-B15
    Ukuran 20ML 30ML 50ML
  • Botol Pompa Botol lotion Plastik Square pikeun Liq ...

    Modél: MJ07-250
    Ukuran 250ML
  • 28/410 PP palastik hideung sampo lotion ngaluarkeun ...

    Modél: LW-F02
    Ukuran 24/410 24/415 28/410 28/415

ngeunaan perusahaan

Ningbo Longway Packaging S&T Co., Ltd.

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan produksi bahan bungkus kosmétik propésional, taat kana sumanget Internét, cara mikir pikeun ngalayanan unggal palanggan, ngalanggar wates tradisional industri, dina ngawangun platform pengadaan bahan kemasan kosmetik hiji-hiji, kami masih damel dina éta.

Ngagaduhan hak ékspor diri, perusahaan kami parantos ngekspor produk ka Amérika, Koréa Kidul, Taiwan, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sareng daérah sanés, anu dipikaresep ku konsumén.

Our Strength

  • Desain Desain

    7 insinyur cetak anu nawiskeun kami ranté lengkep tina desain produk dugi ka nyetak, anu mastikeun kualitas barang dagangan Dumasar kana pangalaman ti klien, tim desain kami digabungkeun sareng téknologi produksi anu énggal sareng épisién pikeun minuhan sarat kustomisasi luhur-luhur pelanggan.
  • Kakuatan pabrik

    Kami gaduh bengkel produksi 12.000 méter pasagi, langkung ti 60 sét mesin cetak suntikan, 16 sét mesin niup botol, langkung ti 40 sét peralatan perakitan otomatis,
    gudang tempat ngaliput daérah 13,000 pasagi ayeuna.
  • Tembongkeun Offline

    Longway anjeunna aktip aub dina persaingan global, urang gaduh 15 paméran unggal taun saalam dunya ayeuna
  • Prosés Pesenan

    Pesenan alit (kirang ti 1000)
    Éta tiasa dipesen ngalangkungan longwayTaobao, 1688, Alibaba internasional, situs web resmi ALiExpress Ngepaskeun bungkusan pesona pribadi
ODM / OEM
Ngaropea produk eksklusif kuring
Ngawitan Ngepaskeun
Nyayogikeun bungkusan kosmetik kalayan pesona unik pikeun konsumén
  • No.2, Jalan Macaotou, Kota Mazhu, Yuyao, Propinsi Zhejiang, Cina
  • alison@nblongway.com
  • 86-574-62705085 (waktos damel)
  • 86 18067315901 (Waktu henteu damel)
Hubungi kami Ayeuna